Jag är med i Halebops sms-bok...lycklig familj av tove

fick precis ett mail från Halebop.se att jag är med i deras sms-bok.
ni bara måste gå in och kolla på sidan 70 - lycklig familj av tove.
är så jävla stolt!!!!!!!!!!!!!
kram tove

snart söndag....pakettävling....

Nu e det bara timmar kvar så är det söndag...4 dagar kvar att jobba...sen ett långt behöveligt jullov.
Ska bli så jävla skönt med så långt lov/semester.
I morgon kommer en hel del vänner..så ska vi ha en liten pakettävling. Den går ut på att alla har med var sitt paket och sen sitter vi i en ring med denna paket og två tärningar.
Så börjar en att slå, och den som får två lika på tärningarna får välja någon annans paket. Sen håller man på så här inom den tidsramen man har bestämt. Och i slutet har kanske någon inget paket medans någon kanske har flera.
Lyllos den....- det blir vell Lene som har flera då hon har sånn jävla röta just nu.
Ska i alla fall bli kul - och med lite god mat också så blir det nog jättetrevligt. Det är ju ett härligt gäng som kommer också...så jag ser verligen fram emot detta.
ha en skön natt alla.
kram tove

jag är så jävla slö...

---men det e så jävla skönt att vara det ibland....
sitter här i min morgonrock och bara njuter av att va. Snön, ljuset, ljusen, adventstaken, julblommorna, barna, gubben, vännerna och så klart väntan på jullovet.
Nu e det bara 4 dagar kvar att jobba, sen jullov helt till 12 januari. Kan det bli bättre??...Nej....Längste jullovet jag har haft på många år.
Ha nu en skön lördag alla! Och passa på att stanna upp och njut av detta härliga liv vi lever!
kram tove

volvo - to be or not to be

ja, nu avgörs Volvos öde snart...snälla snälla låt oss bli såld snart..jag orkar inte vänta..
dessa jävla sparkrav..tror jag blir galen...och allt e indraget...jultallriken, lucia (det ska vårat fack arrangera...), ingen julklapp (det har vi inte fått på flera år...).
så nu hoppas jag att staten tar till förnuft och köper oss..jag vill ju inte att typ Indien köper oss..då de kanske kommer på att vi ska säljas ut eller flyttas till ett annan land..vad blir det av volvo då??????

vad tycker ni???

ha en skön kväll alla!
kram tove

godis med tik

idag har vi gjort godis med TIK - Tidaholms Internationalla Kvinnor. Så nu e jag så fullproppat av brända mandlar och annat gôtt...;o)
nu har vi planerat en resa till Norge nästa år..det är en tjej med som ska flytta tillbaka till Norge, och nu ska vi besöka henne..det blir med luftmadrass och sen raka vägen..- här kommer vi..!
hoppas alla har haft en underbar måndag...
före godiskvällen var jag och min gubbe och titta på när minsta dottern hade avslutning i dansen...det var så rolig att se dom små liven...och hon var så duktig...jag ska lägga ut några bilder sen..
ha en skön kväll alla!
kram tove



www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0